Uw bank- en verzekeringskantoor in Tielen

 

Zakenkantoor Andries staat tot uw dienst met een uitgebreid pakket aan financiële en bancaire zaken in de omgeving van Tielen. Wat uw noden en wensen ook zijn, wij vinden ongetwijfeld een formule die volledig bij uw situatie past. Zowel particulieren als kmo’s kunnen vertrouwen op onze uitgebreide kennis en persoonlijke aanpak.

Wij helpen u graag met het kiezen van de meest geschikte hospitalisatieverzekering, familiale verzekering, autoverzekering, woningverzekering en meer. Ook voor andere bancaire zaken bent u welkom bij ons. Zo vertellen wij u met plezier meer over dagelijks bankieren (zicht- en spaarrekening), beleggingen, kredieten, leningen en pensioensparen. Zakenkantoor Andries staat u bij van a tot z.

Kom langs op ons zakenkantoor in Tielen om uw bankzaken en verzekeringen met ons te bespreken. Ons loket is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Op dinsdag kunt u ook ‘s avonds van 16.30 tot 18.30 uur bij ons loket terecht. Wij staan eveneens op afspraak tot uw beschikking. Verder kunt u ons uiteraard altijd telefonisch of via mail bereiken. Neem ook een kijkje op onze website en op de website van Recordbank.